Η Ολοκληρωμένη Διασφάλιση Φάρμας (IFA) για αροτραίες καλλιέργειες αποτελεί ένα παγκόσμιο πρότυπο που βασίζεται σε μια ολιστική προσέγγιση που καλύπτει τα βασικά θέματα της ασφάλειας των τροφίμων, της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, της ευημερίας των εργαζομένων, των διαδικασιών παραγωγής και της ιχνηλασιμότητας. Αντιμετωπίζει τις μοναδικές ανάγκες των παραγωγών αροτραίων καλλιεργειών σε επίπεδο γεωργικής εκμετάλλευσης, καλύπτοντας όλα τα στάδια παραγωγής και ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών με μηχανική συγκομιδή, όπως δημητριακά, όσπρια, ζωοτροφές και εκχυλίσματα (λάδι, ζάχαρη, άμυλο κ.λπ.) είτε για μαγειρεμένη ή επεξεργασμένη κατανάλωση από τον άνθρωπο ή τα ζώα είτε για χρήση στη βιομηχανία.

Προσφέρει επιλογές πιστοποίησης τόσο για μεμονωμένους παραγωγούς (παραγωγοί μιας και πολλαπλών τοποθεσιών) όσο και για ομάδες παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των μικροκαλλιεργητών.

Η Q-CERT Α.Ε. είναι διαπιστευένη από το ΕΣΥΔ, επιτρέποντας την παροχή των υπηρεσιών της σε σχεδόν κάθε χώρα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πρόσθετες πληροφορίες.

Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα εδώ