Νέα & Εκδηλώσεις

Τεχνικό Συνέδριο “Julian Bott” της NSF International

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η NSF Certification συγκέντρωσε στο Κολέγιο Pembroke της Οξφόρδης, την ομάδα Επικεφαλών (Senior) Ελεγκτών τους από όλο τον κόσμο για το Τεχνικό Συνέδριο Julian Bott, το οποίο μετονομάστηκε έτσι ως φόρος τιμής στον πρώην συνάδελφο Julian Bott για τη συμβολή του στη διάρκεια όλων των χρόνων. Αυτό ήταν το 4ο εξαμηνιαίο συνέδριο το οποίο οργανώθηκε από την NSF Certification για τη βαθμονόμηση (calibration) και τη συζήτηση γύρω από τεχνικές θέματα και θέματα ποιότητας.

Με περισσότερους από 30 συμμετέχοντες από 15 και πλέον χώρες, κατά τη διάρκεια των 2 ημερών του Συνεδρίου έγιναν παρουσιάσεις από τεχνικές ομάδες και ομάδες ποιότητας της NSF Certification Ηνωμένου Βασιλείου. Ο διάλογος και οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από εκείνα τα τεχνικά ζητήματα της διασφάλισης ποιότητας στην αγροτική παραγωγή για GLOBALG.AP, BRC και άλλα σημαντικά συστήματα διασφάλισης και τις τάσεις που αποτελούν πρόκληση για τον διεθνή κλάδο των νωπών προϊόντων σήμερα και κοιτώντας προς το μέλλον.

Το απόγευμα της δεύτερης ημέρας, η ομάδα είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια πεζή ξενάγηση γύρω από το ιστορικό κέντρο της Οξφόρδης και τα πανεπιστημιακά κολέγια, σε μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία να εξασκήσουν τα πόδια αντί του νου.

NSF Julian Bott Technical Conference

Ό σχολιασμός έχει κλείσει.