18-19 Δεκεμβρίου 2014, ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ: Athenaeum InterContinental Hotel, Aθήνα

Το 1Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, διοργανώνεται από την Hellas Cert, Eλληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, με τη συνεργασία της Boussias Communications, στις 18-19 Νοεμβρίου 2014 στο Athenaeum InterContinental Hotel. Το Συνέδριο πρόκειται να αναδείξει τη σπουδαιότητα της Επιθεώρησης και της Πιστοποίησης για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων σε ολόκληρο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Στο 1Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, Εκπρόσωποι της Πολιτείας, των Επιχειρήσεων και των Φορέων Πιστοποίησης πρόκειται να μοιραστούν τεχνογνωσία και να συζητήσουν με όραμα «η Ελλάδα του αύριο να είναι μια Ελλάδα με περισσότερη Ποιότητα». Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει τη συμβολή της Επιθεώρησης και της Πιστοποίησης στην οικονομική ανάπτυξη, τον υγιή ανταγωνισμό και την προστασία του Καταναλωτή με αξιοπιστία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν επιχειρηματίες, ανώτατα & ανώτερα στελέχη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, διευθυντές ποιότητας, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και Συνδέσμων και εκπρόσωποι Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης.

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα ακολουθήσει τους παρακάτω βασικούς πυλώνες της Οικονομίας: Βιομηχανικά Προϊόντα, Ενέργεια-Περιβάλλον, Τεχνικά Εργα, Τουρισμός, Υγεία, Αγροτικά-Τρόφιμα, Αδειοδότηση Επιχειρήσεων, Εποπτεία Αγοράς, Πιστοποίηση Προσώπων (δείτε επισυναπτόμενο προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του Προγράμματος του 2ημέρου για την Επιθεώρηση και την Πιστοποίηση ή για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε το site: www.qualityconference.gr

Αφίσα συνεδρίου: QUALITY 20.5×29

1ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ