Ο Φορέας Πιστοποίησης Q-CERT Α.Ε., θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & ΣυσκευασίαςDETROP και OENOS 2023 που θα διεξαχθεί από το Σάββατο 18 έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στην έκθεση θα βρίσκονται τα στελέχη του οργανισμού μας, ώστε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης που παρέχει η Q-CERT.

Σας περιμένουμε στον εκθεσιακό μας χώρο στο Περίπτερο 13, Stand Α03.

Με τον παλμό της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών να επανέρχεται στον κανονικό του ρυθμό, οι εκθέσεις Detrop & Oenos 2023, θα αποτελέσουν σημαντικό σημείο συνάντησης της εγχώριας με τη διεθνή αγορά του κλάδου. Τη διοργάνωση αναμένεται να επισκεφτούν κορυφαίοι εισαγωγείς και επαγγελματίες από διάφορες χώρες, ενώ πλήθος παράλληλων γεγονότων, ημερίδων και διαγωνισμών, θα αναδείξουν τη δυναμική των ελληνικών και όχι μόνο προϊόντων, φιλοξενώντας σημαντικούς παράγοντες και εκπροσώπους μεγάλων brand names του διατροφικού τομέα.

Το πρωτοεμφανιζόμενο αφιέρωμα ελιάς και ελαιολάδου, Golden Olive Expo, τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας Food Experts’ Awards και οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Ελιάς και Ελαιολάδου, Oil – Olive Trophy και Table Olives Trophy, θα δώσουν δυναμικά το στίγμα της ανανέωσης των επερχόμενων κλαδικών εκθέσεων Detrop & Oenos.

Αν είστε εμπορικός επισκέπτης, προεγγραφείτε ηλεκτρονικά στο https://services.helexpo.gr/detrop2023reg/ για να εξασφαλίσετε εύκολη και γρήγορη είσοδο στην έκθεση.

Η είσοδος επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με ηλεκτρονική προεγγραφή στην ιστοσελίδα της έκθεσης (απαραίτητο επαγγελματικό ΑΦΜ)
  • Με εγγραφή στα Κέντρα πληροφοριών στις εισόδους της έκθεσης (είσοδοι περιπτέρων 8, 10, 15). 
    Απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδα της εταιρείας
Η Q-CERT στη DETROP 18-20 Φεβρουαρίου 2023
Tagged on: