Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι ο Νικόλαος Σουμελίδης, μέλος της Q-CERT, συμμετείχε στην εκδήλωση “Ensuring Trust in eIDAS 2.0 – Insights, Challenges, and Prospects,” που διοργανώθηκε από την ADACOM.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 25 Ιουνίου, και συγκέντρωσε σημαντικούς παράγοντες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή για να συζητήσουν το μέλλον του eIDAS 2.0. Ο κ. Σουμελίδης παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα το “Τοπίο Ελέγχου, Πιστοποίησης και Εποπτείας στην εποχή του eIDAS 2.0,” αναδεικνύοντας τις εξελισσόμενες υπηρεσίες εμπιστοσύνης και το νομοθετικό πλαίσιο.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσιάσεις από ηγέτες της βιομηχανίας όπως η Ascertia & DigiCert, σημαντικά παραδείγματα πελατών και μια δυναμική συζήτηση πάνελ με εκπροσώπους από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Συγχαρητήρια στην ADACOM για τη διοργάνωση αυτής της πολύτιμης εκδήλωσης κατά μήκος της όμορφης Αθηναϊκής παραλίας. Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλαμε σε αυτόν τον σημαντικό διάλογο και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την εξασφάλιση εμπιστοσύνης στις ψηφιακές υπηρεσίες.

Η Q-CERT στην εκδήλωση της ADACOM “Ensuring Trust in eIDAS 2.0”