Η HellenicPlast ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής καλουπιών και πλαστικών συσκευασιών τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία λειτουργεί με προδιαγραφές βιομηχανίας τροφίμων και είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 22000 & BRCGS/Packaging από την ομάδα της Q-CERT.

Έχοντας πάνω από 31 χρόνια εμπειρίας, η Hellenic Plast παράγει συσκευασίες και καλούπια όπως δοχεία φέτας, παγωτού, γιαουρτιού, αλίπαστων-αντίπαστων  και αλοιφωδών σαλατών.

Με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη προβολή των τελικών προϊόντων των πελατών της, ο σχεδιασμός των προϊόντων της Hellenic Plast γίνεται με σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη και αυτοματοποιημένα ρομποτικά μηχανήματα χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση ετικετών πολυπροπυλενίου (IML) στις συσκευασίες της.

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η HELLENIC PLAST έλαβε έγκριση με πεδίο πιστοποίησης «The United State Grade “A” Pasteurized Milk Ordinance (PMO) Cooperative State-Public Health Service/USFDA National Conference of Interstate Milk Shipments International Certification Program». Στην προ-επιθεώρηση/αυτοαξιολόγηση μετείχε και μέλος της Q-CERT. Η πιστοποίηση επιτρέπει την εξαγωγή πλαστικών συσκευασιών τροφίμων μιας χρήσης από την επιχείρηση σε ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ.

Πιστοποίηση κατά ISO 22000 και BRCGS/Packaging για την HellenicPlast με τη σφραγίδα της Q-CERT
Ετικέτες: