Ο φορέας πιστοποίησης Q-CERT ΑΕ συμμετείχε ως θερμός χορηγός στα Food Experts’ Awards, FEA 2023 στις κατηγορίες Top Food Sector Support Services, Top Food Sector Software House και Great Food Media Performer.

Τα FEA, Food Experts’ Awards, είναι τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών που οργανώνει το cibum, το ελληνικό website των food experts.

Η ανακοίνωση των νικητών FEA 2023 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στα πλαίσια της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών , Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας Detrop και Oenos της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στην κατηγορία Great Food Media Perfomer νικητές αναδείχθηκαν ο Άκης Πετρετζίκης με το Kitchen LAB στον ALPHA, η εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου «Γειτονιές στο Πιάτο» στον ΣΚΑΙ, η εκπομπή Happy Traveler του ΣΚΑΙ με τον Ευτύχη Μπλέτσα, οι παραγωγοί του podcast «Τhe Food Prosessors», η κ. Λεωνή Λειβαδίτη και ο κ. Νίκος Γκιώνης, το διατροφικό site Λόγω διατροφής.gr και το ένθετο στο περιοδικό της Πάτρας, ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ, «ευ ζην Magazine».

Συγχαρητήρια στο cibum για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή της όλης διαδικασίας.  Χαιρόμαστε που ο φορέας μας συμμετείχε ενεργά και υποστήριξε τη δράση αυτή.

Ο φορέας πιστοποίησης Q-CERT ΑΕ χορηγός 3 κατηγοριών FEA 2023
Ετικέτες: