Ο Φορέας Πιστοποίησης Q-CERT ΕΠΕ, θα συμμετάσχει στην 28η AGROTICA με εκθεσιακό χώρο στο Περίπτερο 2, Όροφος, Stand 25

Η  AGROTICA αποτελεί τη μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου της αγροτικής οικονομίας της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης και συγκαταλέγεται στις πρώτες εκθέσεις του αγροτικού τομέα της Ευρώπης.

Στην 28η AGROTICA συμμετέχουν όλες οι μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις του κλάδου, εκπροσωπώντας την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και όλες τις καινούργιες εξελίξεις σε μηχανήματα, εφόδια και εξοπλισμούς.

Η  AGROTICA πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Εξασφαλίστε Δωρεάν Είσοδο στην AGROTICA 2020:

Α) Καταγραφή Εμπορικών Επισκεπτών από τις Πύλες Εισόδου. Ο κάθε χρήστης παραλαμβάνει την πρόσκληση του σε εκτυπώσιμη μορφή αφού εισάγει κάποια ελάχιστα στοιχεία στη σελίδα προεγγραφής των εμπορικών επισκεπτών στην οποία τον παραπέμπει το link: http://apps.helexpo.gr/visitors/visitorsRegistrationForms.asp.

Β) Προεγγραφείτε ηλεκτρονικά και εξασφαλίστε την Δωρεάν είσοδο σας στην έκθεση στο παρακάτω Link: http://apps.helexpo.gr/visitors/visitorsRegistrationForms.asp, εκτυπώστε την κάρτα εισόδου και επιδείξτε την στην είσοδο της έκθεσης.Κατά την είσοδο στην έκθεση είναι απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή άλλου αποδεικτικού επαγγελματικής ιδιότητας συναφούς με το αντικείμενο της έκθεσης

Η Q-CERT στην 28η AGROTICA, 30 Ιαν. – 2 Φεβ. 2020
Ετικέτες: